Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Millores per un Bus de rècord

15/01/2018

Mobilitat

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat avui un nou Bus híbrid de la companyia Sagalés i la nova aplicació de mobilitat per a telèfons intel·ligents i tauletes. Aquestes millores s'han presentat coincidint amb un rècord històric de viatgers el 2017, any en el que van agafar el Bus prop de mig milió de persones.

El nou vehicle, que entrarà en servei aquest dimarts 16 de gener incrementant la capacitat del passatge, té en compte les persones amb mobilitat reduïda i, referma les polítiques municipals adreçades a la sostenibilitat i el medi ambient, reduint notablement les emissions de gasos contaminants.

Així mateix, també es facilitarà la mobilitat dels usuaris donant a conèixer l'hora de pas real dels diferents busos amb l'aplicació BUSurbàMOLLET

Per l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, "el que avui presentem és la conseqüència d'una feina que ve de molts anys enrere i que comporta reafirmar el compromís d'aquest govern per un transport públic de qualitat, proximitat  i sostenible". Una feina que "cada any es veu recompensada amb l'acceptació del transport públic de Mollet com posa de manifest el rècord històric de passatgers que hem tingut l'any passat".

De fet, el 2017, 458.000 persones van agafar el Bus, el que representa un increment del 5?3% respecte el 2016. En els darrers 7 anys, aquest increment ha estat del 31%.

Tot i aquestes bones dades, el regidor de Mobilitat i Qualitat Ambiental, Josep Mª Garzón, ha volgut tornar a recordar que "els passatgers poden agafar els busos interurbans amb el mateix títol per moure's per Mollet sense tenir que esperar el bus urbà".

Pel que fa les característiques d'aquest segon Bus híbrid, el conseller delegat de l'empresa Sagalés Ramon Sagalés ha dit que "es tracta d'un vehicle amb dos motors elèctrics i un tercer de combustió ecològica, i al marge de la notable reducció de diòxid de carboni que comporta, també permeten reduir els índexs de contaminació acústica".

Al marge del nou Bus híbrid i de l'aplicació per a telèfons intel·ligents i tauletes, l'Ajuntament també ha anunciat que millorarà els panells d'informació que hi ha instal·lats a les parades de Bus.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès