Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Mollet acull una jornada sobre protecció de dades a l'administració pública

17/01/2018

Actualitat

El proper 2 de febrer, Mollet del Vallès acollirà una jornada tècnica sobre la protecció de dades en l'àmbit de l'administració pública. L'objectiu de la trobada es debatre entorn les novetats que aporta el nou Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea (UE 2016/679), que serà de plena aplicació a partir d'aquest mes de maig, així com sobre el Projecte de nova Llei Orgànica de Protecció de Dades, aprovat pel govern espanyol a finals de l'any passat.

En aquest sentit, al llarg del dia, hi hauran un seguit de ponències i taules rodones per tal de debatre entorn les indicacions que, tant a nivell europeu com estatal, s'estan donant i començant a adoptar en l'àmbit de la protecció de dades de caràcter personal.

La jornada, que està adreçada a tècnics, juristes i responsables de gestió d'entitats públiques, empreses privades i organismes no governamentals, l'organitza la Revista de Privacidad y Derecho Digital, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Mollet, la Universitat Autònoma de Barcelona, l'Hospital de Mollet.

Més informació i inscripcions a www.rdu.es , rdu@rdu.es , 915 746 411
 


Document relacionat

Document Programa (2.3 MB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès