Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

La Festa de la Ràdio premia Josep Maria Pou per la seva trajectòria professional

23/01/2018

Comunicació

La 37 edició de la Festa de Ràdio Mollet es va celebrar aquest dilluns 22 de gener en un Mercat Vell ple de gom a gom. El Micròfon de l'Any va ser per a l'actor molletà Josep Maria Pou, que va recollir personalment, mentre que el premi a la Notícia de l'Any es va atorgar, ex aequo, a la Fundació Sanitària Mollet pels seus guardons TOP20 a la seva trajectòria en Gestió Hospitalària Global, i a l'Ajuntament de Mollet del Vallès per ser el tercer municipi català i el 17è espanyol en inversió destinada a serveis socials a nivell estatal.

La celebració del 37è aniversari de Ràdio Mollet es va traslladar d'El Lledoner al Mercat Vell, que es va omplir del tot. Els protagonistes van ser el premis que s'atorguen anualment, enguany amb el molletà il·lustre, Josep Maria Pou; la música, amb l'actuació del grup local In The Mood Quartet, i la màgia, amb el mag també molletà Kilinmag amb The Kiling Show, que van fer les delícies dels espectadors.

El premis principals van ser el Micròfon i la Notícia de l'Any però, com sempre, també es concedeixen mencions 4 especials que han estat aquestes:

1.    Menció especial per a la col·laboradora de Ràdio Mollet Montse Cabarrocas per la seva tasca de difusió del món del col·leccionisme a l'emissora.

2.    Menció especial per als Castellers de Mollet per al seu 25è aniversari.

3.    Menció especial per al Servei Local de Català per als seus 30 anys de vida a la ciutat de Mollet.

4.    Menció especial per a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Mollet per la seva tasca en la prevenció d'emergències.


La 37ena Festa de la Ràdio es va tancar amb un parlament de l'alcalde de Mollet, Josep Monràs.


 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès