Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Acords del Ple de l'Ajuntament del 29 de gener de 2018

30/01/2018

Acció Institucional

Resolucions de la sessió plenària del 29 de gener de 2018

Aprovació del Pressupost general, de la plantilla i de la relació de llocs de treball per a 2018. S'aprova amb els vots a favor del PSC i Ciutadans, les abstencions de Canviem Mollet, PP i un vot del PDeCAT i els vots en contra d'Ara Mollet - Esquerra- MES i un regidor del PDeCAT.

Aprovació provisional de l'Ordenança reguladora de la taxa pel subministrament d'aigua. S'aprova amb els vots a favor de PSC, Ciutadans, PDeCat i PP i les abstencions de Canviem Mollet i Ara Mollet - ERC - MES

Aprovació d'una rectificació de l'Ordenança fiscal general. S'aprova per unanimitat.

Aprovació d'una proposta per a instar el govern de la Generalitat a resoldre amb carácter general els compromisos adquirits per al cofinançament de les escoles bressol municipals. S'aprova per unanimitat.

Aprovació d'una proposta per demanar el manteniment de les línies actuals de FP. S'aprova per unanimitat.

Aprovació d'una proposta per demanar un millor finançament dels serveis de Salut Pública de la ciutat. S'aprova per unanimitat.

Aprovació d'una proposta per sol·licitar a la Fundació Sanitària Mollet i al CatSalut la prohibició de fer medicina privada al Hospital de Mollet. S'aprova amb els vots a favor de Canviem Mollet i Ara Mollet - ERC- MES, les abstencions de PSC, Ciutadns i PP i el vot contari de PDeCAT

Aprovació d'una proposta sobre mesures per a les epidèmies de grip. S'aprova amb els vots a favor del PSC, Canviem Mollet, Ciutadans i PP i les abstencions d'Ara Mollet - ERC - MES i PDeCAT.

Aprovació d'una proposta sobre alçadors en espais culturals de la ciutat. S'aprova amb els vots favorables de Canviem Mollet, Ara Mollet - ERC - MES, Ciutadans, PDeCAT i PP i el vot contrari del PSC

Aprovació d'una proposta per a estudiar la conversió d'algun local municipal en una sala destinada a la projecció de pel·licules. S'aprova amb els vots favorables de PSC, Canviem Mollet, Ciutadans, PDeCAT i PP i l'abstenció d'Ara Mollet - ERC - MES

Aprovació d'una proposta per a dotar a les entitats culturals de més recursos, serveis i Difusió. S'aprova amb els vots favorables de PSC, Canviem Mollet, Ara Mollet - ERC - MES i PDeCAT i l'abstenció de Ciutadans i PP.

Aprovació d'una proposta sobre el bo social i la seva repercussió en els pressupostos Municipals. S'aprova amb els vots favorables de PSC, Canviem Mollet, Ara Mollet - ERC -MES i PDeCAT i els vots contraris de Ciutadans i PP.

Aprovació d'una proposta per a la defensa del sistema públic de pensions. S'aprova amb els vots favorables de PSC, Canviem Mollet, Ara Mollet - ERC- MES i PDeCAT i les abstencions de Ciutadans i PP.

Aprovació d'una proposta de rebuig a l'augment de tarifes de transport públic. S'aprova amb els vots a favor de PSC, Ciutadans i PP, les abstencions de Canviem Mollet i Ara Mollet - ERC - MES i el vot contrari de PDeCAT. 

Aprovació d'una proposta sobre els sistemes de control de pas en vermell d'alguns semàfors de la ciutat. S'aprova per unanimitat

Aprovació d'una proposta sobre la presó permanent revisable. Es rebutja amb els vots contaris de PSC, Canviem Mollet, Ara Mollet - ERC - MES i PDeCAT, l'abstenció de Ciutadans i el vot favorable del PP.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès