Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

El sistema de foto vermell dels semàfors de Mollet compleix la normativa

07/02/2018

Acció Institucional

L'informe jurídic conclou que el sistema de foto vermell dels semàfors de la ciutat compleix la normativa. L'informe ja s'ha fet arribar als diferents grups municipals donant compliment de la moció que es va aprovar per unanimitat en el darrer Ple del passat 29 de gener.

Després que durant el Ple s'aprovés aquesta moció en la que es demanava l'elaboració d'un informe on s'estudiés l'adequació a la legalitat vigent dels sistemes de control de pas en vermell dels semàfors que hi ha instal·lats a la ciutat, l'informe jurídic ha conclòs que s'ajusten totalment a la normativa i, per tant, compleixen la legalitat vigent.
 
Els dubtes sobre la legalitat d'aquest sistema tenen el seu origen en l'anul·lació per part del Tribunal Suprem  d'algunes multes de trànsit que el sistema de foto vermell va captar en ciutats com ara Sant Sebastià,Talavera de la Reina o Catarroja, a València.
 
En aquest informe es clarifica que una de les diferències entre el sistema que utilitza Mollet i aquestes ciutats, és que en el cas de Mollet, abans d'interposar una sanció de trànsit, un membre de la policia municipal revisa les imatges de vídeo i les valida, amb la qual cosa, la interposició de la multa no és automàtica ni depèn exclusivament del que mostra la imatge.    
 
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès