Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

L'Ajuntament informa sobre sostre esfondrat a un local

08/02/2018

Seguretat Ciutadana

Després de l'esfondrament del sostre d'aquest matí a un local privat de l'edifici situat a l'avinguda de la Llibertat 1-3 de Mollet del Vallès, conegut popularment com El Tabaran, aquesta tarda s'han reunit tècnics municipals amb representants de la comunitat de propietaris per tal que designin de forma immediata un responsable que dirigeixi l'enderroc controlat de la coberta afectada.

Tal i com hem informat aquest migdia, avui s'ha produït un esfondrament del sostre d'un local privat a l'edifici d'El Tabaran que ha estat assegurat per Bombers, Mossos d'Esquadra i Policia Municipal. 

 
Després de la inspecció per part dels serveis tècnics municipals, aquesta tarda s'han reunit amb la comunitat de propietaris per tal d'exigir que designin un tècnic que coordini l'enderroc controlat de la part de la coberta del sostre que encara resta i que també faci la valoració de les actuacions necessàries per tal de garantir la seguretat de tot l'edifici.
 
En aquest sentit, mentre no es determinin i es duguin a terme la resta de mesures necessàries s'ha prohibit l'accés a tot l'edifici.

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès