Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

El Museu Abelló organitza una visita centrada en la col·lecció de vidre de la Casa del Pintor

14/02/2018

Cultura

Aquest dissabte, 17 de febrer, el Museu Abelló organitza una visita temàtica i un taller en què es descobrirà la col·lecció de peces de vidre que s'exposen a la Casa del Pintor.

Al llarg de la seva vida, el pintor molletà Joan Abelló va col·leccionar milers d'objectes i peces d'art de tota mena. Dins d'aquesta eclèctica col·lecció, hi destaca el vidre, amb gairebé 500 peces, de molts tipus i orígens. Algunes peces són d'autors reconeguts i, tot i tractar-se d'objectes quotidians,  amb els anys s'han considerat peces d'art.


El Museu Abelló ofereix aquesta visita temàtica a la Casa del Pintor gràcies a una recent col·laboració en la qual s'ha documentat la col·lecció de peces de vidre. La primera visita d'aquestes característiques es va fer el passat mes de juliol amb un gran èxit d'assistència. En aquesta ocasió la visita es completarà amb un taller pràctic on els assistents pintaran un got de vidre.


La visita tindrà lloc dissabte a les 18 h. Cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades. (Preu: 5,75 euros / Informació i inscripcions: Tel. 93 544 50 99 / museuabello@molletvalles.cat
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès