Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Tertúlies en femení: Dona i viatges

20/02/2018

Igualtat Dona-Home

Aquest divendres 23 de febrer, a les 19h, el CIRD Joana Barcala acollirà una nova tertúlia en femení en aquest cas per descobrir l'experiència dels diferents viatges que ha fet arreu del món la molletana Glòria Arimon.

La Glòria Arimon viatja des de fa molts anys compartint les seves experiències a través del seu bloc on dona a conèixer les seves aventures a diferents països d'Europa, Àfrica, Àsia o Orient Mitjà, i aquesta serà justament la intencionalitat d'aquesta nova Tertúlia en Femení.

Aquesta és una tertúlia més del programa Tertúlies en femení, que es desenvolupa al Centre d'Informació i Recursos per a Dones Joana Barcala. Dins d'aquest espai es desenvolupen diferents activitats amb l'objectiu de contribuir a eliminar les desigualtats i discriminacions vers les dones de Mollet en les situacions del dia a dia, oferint també informació i assessorament així com espais per a la reunió de diferents grups de dones.

Des d?aquest curs, les Tertúlies en femení s'inscriuen en un ampli programa que engloba diferents activitats sota la línia "En femení". Amb l'objectiu d'apostar per una perspectiva de gènere transversal, s'impulsen també Exposicions en femení i recuperació d'històries de dones "Història en femení", procurant donar visibilitat a projectes creats per dones i traient a la llum experiències vitals més o menys oblidades. Tot aquest programa pretén, des de múltiples vessants, contribuir a l'apoderament de les dones i preveu la programació de diferents actes durant els propers mesos.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès