Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Una nova activitat econòmica a Mollet amb Thyssenkrupp Plastic Ibérica

26/02/2018

Empresa

La principal empresa especialitzada en la distribució de plàstics del país ha triat Mollet del Vallès per a obrir-hi unes noves instal·lacions amb una inversió de prop del milió d'euros i sumant-se a la implantació d'empreses a Mollet com Idneo o SEGRO.

Thyssenkrupp Plastic Ibérica (TKPI) ha elegit el polígon de Can Magarola de Mollet del Vallès per a obrir-hi unes noves instal·lacions de més de 2.000 metres quadrats i prop d'una desena de treballadors. Amb aquesta nova obertura, TKPI se suma a la implantació d'empreses a Mollet, com per exemple les firmes Idneo, d'enginyeria global, i SEGRO, de distribució logística.

 
Els principals motius per a l'elecció de Mollet han estat la seva ubicació estratègica, a només 20 quilòmetres de Barcelona, i el gran nombre d'infraestructures viàries, ferroviàries, portuàries i aeroportuàries que l'envolten.
 
Amb l'obertura de les noves instal·lacions de TKPI a Mollet, l'empresa podrà atendre millor les necessitats dels seus clients perquè tindran més espai per a emmagatzemar els seus productes. TKPI, amb fàbrica a València, distribueix els seus productes a través de diverses filials com la inaugurada a Mollet i que està dedicada a tot Catalunya.
 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès