Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

L’Agència de Salut Pública coneix de primera mà la recepta esportiva

06/03/2018

Esports

Representants de l’Agència de Salut Pública de Catalunya han visitat Mollet del Vallès per conèixer la feina de l’anomenada recepta esportiva. El projecte, que es realitza als Centres d’Atenció Primària, persegueix incrementar el nombre de persones que fan activitat física.

La recepta esportiva de Mollet pretén augmentar el nombre de persones que realitzen activitat física de manera regular per generar qualitat de vida i salut a la ciutat.

El projecte consisteix en què els professionals d’atenció primària prescriguin activitat física a les persones sedentàries que no pateixin patologies que ho contraindiquin. Una tècnica esportiva municipal explica als usuaris l’oferta esportiva de Mollet i els orienta cap a l’activitat més adient per a cada persona.

Mollet té una àmplia oferta d’iniciatives esportives com Mou-te, activitats per a gent al centre cívic El Lledoner, aparells esportius a diferents espais de la ciutat, el Centre d’Esport i Salut Ca n’Arimon...

La recepta esportiva de Mollet es treballa dels del mes de maig de 2017 i és previst un seguiment i avaluació de tots els usuaris majors de 60 anys que entrin en el programa per comprovar si han assolit els objectius i observar si han tingut impacte entre la població.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès