Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

El Museu Abelló es prepara per al curs 2019-2020 amb una àmplia oferta educativa adreçada a les escoles

17/07/2019

Cultura

Com cada any, el Museu Abelló presenta a les escoles una àmplia oferta educativa per al curs vinent. Amb aquest programa, es busca introduir l’alumnat en les diferents vessants artístiques i sensibilitzar-los en la importància del patrimoni cultural.

Els serveis educatius del Museu Abelló presenten cada curs un programa de visites i tallers pensat per als diferents nivells escolars i basat en el patrimoni de la Fundació Municipal Joan Abelló: el fons de la col·lecció, l’obra de Joan Abelló, la Casa del Pintor i el Menhir de Mollet. A més, en funció de les exposicions temporals de cada moment, també es dissenyen visites i tallers escolars. Totes les activitats estan adaptades al currículum escolar per als diferents nivells educatius (des de l’educació infantil, primària, secundària i batxillerat).

L’objectiu dels serveis educatius del Museu Abelló és fomentar l’educació artística i la participació en  activitats culturals, per tal de desenvolupar la creativitat i la innovació dels infants per a la formació de ciutadans crítics i participatius. Per això, també s’ofereix als mestres la possibilitat d’impartir la seva classe des del Museu fent servir el fons de la col·lecció com a suport.

Aquest programa amb l’oferta educativa del Museu es fa arribar a totes les escoles i instituts de Mollet i municipis del voltant.


Document relacionat

Document Serveis Educatius 2019 - 2020  (711 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès