Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Una conferència sobre com educar en temps d’incertesa inaugurarà el nou curs escolar a Mollet

28/08/2019

Educació

El proper dimecres 4 de setembre, a les 12 del migdia, el Mercat Vell de Mollet serà l’escenari de la inauguració del curs escolar 2019-2020 amb una xerrada a càrrec del filòsof i escriptor Jordi Grané Ortega.

Com eduquem en temps d’incertesa? Accions per a promoure la resiliència a les aules i més enllà (viatge en 10 cançons) és el títol de la conferència que pronunciarà Jordi Grané Ortega per inaugurar el nou curs escolar a Mollet del Vallès.

Jordi Grané és pensador, escriptor, conferenciant, filòsof, Màster en Sociologia, magíster en Gestió Pública (UAB) i fundador i president d’AIRE, Associació d’Investigació per la Resiliència.

Grané centrarà la conferència en la resiliència, és a dir, la capacitat de les persones per afrontar amb èxit una situació desfavorable o de risc, i per a recuperar-se, adaptar-se i desenvolupar-se positivament davant les circumstàncies adverses.

L’acte d’inauguració del nou curs escolar comptarà també amb la presència del regidor d’Educació de l’Ajuntament de Mollet, Raúl Broto, i de la inspectora d’educació dels Serveis Territorials del Maresme, Rosa Borràs.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès