Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Els ascensors de l’Estació Mollet-Santa Rosa es posen en marxa després de mesos de reclamar-ho a Renfe

06/09/2019

Mobilitat

Aquest migdia han entrat en funcionament els ascensors de l’estació del Nord que l’Ajuntament de Mollet i la ciutadania han reclamat durant mesos a Renfe i a Adif.

Les obres de millora de l’Estació Mollet-Santa Rosa de la línia R3 han finalitzat del tot amb la posada en servei dels ascensors. Segons Renfe, l’entrada en funcionament dels ascensors s’ha endarrerit quatre mesos per la falta de fluïdesa de l’escomesa elèctrica.

Fa quinze dies, l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, va tornar a reclamar a Renfe i a Adif la posada en marxa urgent dels ascensors perquè l’Estació del Nord fos accessible per a tothom.

Les obres de l’Estació Mollet-Santa Rosa van acabar el mes de febrer d’aquest any però els ascensors no han començat a funcionar fins aquest migdia. Amb les obres de millora s’ha construït un pas inferior amb ascensors a les dues andanes, s’han ampliat les andanes i s’hi ha substituït la il·luminació, s’ha implantat el paviment podotàctil i s’ha eliminat el pas de vies.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha valorat positivament la posada en marxa dels ascensors perquè milloren l’accessibilitat per a tota la ciutadania, especialment per a les persones amb problemes de mobilitat.  Des de l’Ajuntament  es continua demanant que s’accelerin les obres per millorar l’accessibilitat de Mollet-Sant Fost, l’altra estació de la ciutat.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès