Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

La Policia Municipal deté dues persones per quatre robatoris a comerços de Mollet

06/09/2019

Seguretat Ciutadana

Agents de la Policia Municipal de Mollet van detenir ahir a la tarda els dos presumptes autors dels robatoris. El valor total dels productes sostrets supera els 1.000 €.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, agents de la Policia Municipal de Mollet del Vallès van ser alertats que dues persones van intentat robar alguns productes en un establiment i que, al ser descoberts, van fugir en un vehicle.

Agents del cos policial van localitzar el turisme, amb els dos suposats delinqüents a l’interior, i van intervenir una gran quantitat de productes que han estat valorats en més de 1.000 €. Fetes les investigacions corresponents es va esbrinar que els productes intervinguts pertanyien a quatre establiments de la ciutat.

Els presumptes autors dels robatoris són un veí de Santa Coloma Gramenet de 21 anys i un veí de Badalona de 32 anys, que també podrien ser els responsables d’un robatori en un establiment de Granollers el passat mes d’agost.

La investigació, coordinada entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal, continua oberta i no es descarta que les dues persones detingudes poguessin estar vinculades per altres fets similars a les poblacions de l’entorn.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès