Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Seguirem treballant amb els barris

12/09/2019

Convivència

L’Ajuntament de Mollet del Vallès seguirà al llarg d’aquesta legislatura mantenint, com fins ara, un diàleg i un contacte constant amb les entitats veïnals amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels molletans i molletanes i treballar perquè els nostres barris siguin espais de convivència. En aquest sentit, la regidoria de barri es reunirà durant les properes setmanes amb totes les associacions de veïns i veïnes amb el propòsit de mantenir aquests contactes i, per tant, seguir millorant la ciutat.

Dins d’aquestes trobades, la primera està prevista per aquest 12 de setembre amb l’Associació de Veïns i Veïnes d’Estació del Nord, durant la qual es presentarà oficialment al regidor del barri i al regidor coordinador del programa de barris per tal que l’Associació els pugui donar a conèixer els seus neguits i les seves propostes de millora.

D’altra banda, arran d’una informació apareguda les últimes hores respecte a 25 propostes de millora d’aquest barri, l’Ajuntament informa que moltes d’aquestes propostes ja han estat comentades i debatudes amb l’Associació de Veïns i Veïnes en l’anterior mandat i que se segueix treballant conjuntament per mantenir de manera fluida aquest diàleg.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Mollet vol deixar clar que seguirà treballant perquè els barris de la ciutat siguin veritables espais de convivència i no s’utilitzin de forma partidista per pretendre generar conflictes i problemes on mai n’hi ha hagut.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès