Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Mollet participa al Festival d’Esports Urbans de Sofia, a Bulgària

16/09/2019

Esports

Mollet del Vallès participa a la competició de bàsquet 3x3 amb un equip masculí i un equip femení del Club Bàsquet Mollet.

Del 15 al 22 de setembre, la capital de Bulgària ha organitzat el Sofia Urban Zone Sport 2019 amb representants de 12 països i 14 modalitats esportives.

Mollet del Vallès hi ha estat convidada perquè l’any 2017 va ser Ciutat Europea de l’Esport. Participa a la competició de 3 contra 3 de bàsquet, amb un equip femení i un equip masculí de noies i nois nascuts a partir de l’any 2000. Les jugadores i jugadors son del Club Bàsquet Mollet.  

El Festival d’Esports Urbans de Sofia és un conjunt d’activitats relacionades amb els nous esports urbans que apareixen a les ciutats i que estan vinculats amb la joventut Aquestes modalitats esportives son l’acrobàcia, bàsquet 3x3, karate, mini futbol, curs d’orientació, escaldada urbana, entre d’altres.

Durant el certamen, el dia 18  de setembre es farà la conferència The new urban sports, developments, trends and future, on totes lesciutats que hi participen, com Mollet, explicaran les seves iniciatives i activitats en aquest nou enfoc de l’esport.


Imatges relacionades
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès