Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Ràdio Mollet, informació de proximitat

17/09/2019

Comunicació

El 23 de setembre arrencarà la programació de l’emissora municipal de la temporada 2019-2020. La principal novetat és Directe a la Ràdio, que conduirà Mari Carmen Fernández, la vocalista de Red Velvet.

Al marge de les novetats, un any més es mantenen la gran majoria dels programes consolidats i es conserva l’aposta per l’estreta col·laboració amb les entitats veïnals i els diferents espais municipals de la ciutat. L’objectiu segueix sent el d’oferir una programació de proximitat adreçada a la ciutadania de Mollet.

La novetat més destacada de la temporada 2019-2020 és la incorporació a la graella de Directe a la Ràdio, que conduirà la vocalista del duet musical Red Velvet, Mari Carmen Fernández, i que compta amb el suport de l’Associació de Música i Art de Mollet (AMAM). El programa donarà a conèixer les formacions musicals locals i comarcals mitjançant actuacions en directe. El nou espai s’emetrà cada dimarts a les 20h.

Programes arrelats

Ràdio Mollet continua apostant per la informació de proximitat. Es mantenen quatre blocs informatius durant al dia, de dilluns a divendres, juntament amb l’espai La tertúlia, que s’emet els dimecres a les 21 h i que permet desenvolupar temes en profunditat i recollir diferents punts de visió. 

Per segon any consecutiu, cada dijous a les 20 h, s’emetrà el programa A fons, una conversa de trenta minuts amb cadascuna de les forces polítiques amb representació municipal i on l’oient està convidat a prendre-hi part.

D’altra banda tornen a la graella de l’emissora programes fortament arrelats fets per col·laboradors i entitats del municipi com ara Plaça de 9, Así és Andalucia, El cafè de la Queta, Cómplices i Cine Sótano. Ràdio Mollet també recupera el programa sardanista La Pubilla, amb la participació del molletà Josep Galobardes. Igualment, es mantenen els programes Viatjants, Racó de món, Xerrades a mitja tarda, Barreres fora, L’edat del pavo i el magazine matinal Posa’t les piles, entre altres.

Ràdio Mollet es pot escoltar en directe a través del web www.radiomollet.com, on també estan disponibles els podcast de tots els programes de producció pròpia.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès