Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

El Museu Abelló presenta el catàleg de l’exposició que recull les millors obres dels viatges de Joan Abelló arreu del món

24/09/2019

Cultura

El proper dijous 3 d’octubre, el Museu Abelló presentarà el catàleg de l’exposició Un món sense mapes. Els viatges de Joan Abelló. La publicació recull més d’un centenar d’obres que el mestre Abelló va pintar durant els seus viatges pels cinc continents.

L’exposició Un món sense mapes. Els viatges de Joan Abelló és una producció del Museu Abelló que es va inaugurar el passat 18 de maig i es pot visitar fins el 20 d’octubre. La inquietud per viatjar i conèixer món va acompanyar el pintor molletà al llarg de tota la seva vida. L’exposició Un món sense mapes. Els viatges de Joan Abelló mostra un centenar d’obres que provenen, a banda del fons del Museu, de més d’una vintena de col·leccions.

Totes aquestes obres quedaran recollides en el catàleg de l’exposició, una publicació on es presenta la passió d’Abelló per viatjar, els diferents estils i l’evolució de la seva obra, així com altres aspectes i curiositats de les moltes estades que va fer Abelló arreu del món.

La presentació del catàleg serà a les 7 de la tarda i comptarà amb la presència de la regidora de Cultura, Mercè Pérez, i hi intervindrà la comissària de l’exposició, Susanna Portell, i la directora del Museu Abelló, Pepa Ventura.

Una hora abans de la presentació, a les 6, hi haurà una visita comentada a l’exposició, i l’acte es clourà amb un recital de poesia en què els viatges i els paisatges del món seran els protagonistes, a càrrec de l’Associació Cultural 7 Plomes.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès