Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Les entrades per al Sona Mollet 2019 també es podran comprar per internet

25/09/2019

Cultura

La venda anticipada de les entrades es posarà en marxa el divendres 27 de setembre a la tarda al Centre Cultural La Marineta i, per primera vegada, per internet.

La 4a edició del Sona Mollet, Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull, té una novetat destacada. A partir del divendres 27 de setembre a la tarda, les entrades també es podran adquirir per internet a l’adreça https://molletvalles.koobin.com  

La venda anticipada d’entrades de forma presencial continuarà fent-se al Centre Cultural La Marineta, a la plaça de l’Església, 7, també a partir del divendres dia 27 de setembre, de 16 a 20.30 h. El preu de les entrades va dels 5 als 10€.

Talent i solidaritat

L’edició d’enguany del Sona Mollet se celebrarà els dies 4, 5 i 6 d’octubre al Mercat Vell i al Teatre de Can Gomà, i aplegarà un excel·lent palmarès musical amb joves promeses i intèrprets consolidats del jazz, piano i música de cambra com els pianistes Xavi Torres, Daahoud Salim, Pedro Emanuel Pereira, Daria Piltyay, Tensy Krismant, Hugo Schuler o Alba Ventura, el saxofonista Lluc Casares o el Quartet del Conservatori Superior del Liceu.

Sona Mollet va néixer l’any 2016 motivat pel record a una jove promesa molletana, la pianista desapareguda Anna Villaescusa Rebull, i promogut per l’Ajuntament de Mollet i els conservatoris del Liceu de Barcelona i d’Amsterdam.

Es tracta d’un festival solidari que dedica tots els beneficis de la venda d’entrades a la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia, i en què tots els músics hi participen de manera altruista.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès