Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

L’Ajuntament presenta la 4a edició del Sona Mollet, un festival de jazz i clàssica de talent i solidaritat

26/09/2019

Cultura

El dimarts 1 d’octubre, a les 18 h, al Centre Cultural La Marineta es portarà a terme la presentació d’una nova edició del Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull. Durant l’acte, dos dels músics del Sona Mollet, Daria Piltyay (piano) i Felipe Mora (oboè) interpretaran dues peces.

L’edició d’enguany del Sona Mollet se celebrarà els dies 4, 5 i 6 d’octubre al Mercat Vell i al Teatre de Can Gomà, i aplegarà un excel·lent palmarès musical amb joves promeses i intèrprets consolidats del jazz, piano i música de cambra com son els pianistes Xavi Torres, Daahoud Salim, Pedro Emanuel Pereira, Daria Piltyay, Tensy Krismant, Hugo Schuler o Alba Ventura, el saxofonista Lluc Casares, i les també pianistes Pamela Beine i Cèlia Margalef, del Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, que interpretaran una peça a quatre mans, entre d’altres,

Promogut per l’Ajuntament de Mollet del Vallès i els Conservatoris del Liceu i d’Amsterdam, el Sona Mollet va néixer l’any 2016 amb el propòsit de retre homenatge a la jove pianista molletana Anna Villaescusa Rebull, que va morir de leucèmia.

Es tracta d’un festival solidari que dedica tots els beneficis de la venda d’entrades a la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia, i en què tots els músics, molts dels quals van ser companys i amics de l’Anna Villaescusa hi participen de manera altruista des de fa quatre anys.

A l’acte de presentació-roda de premsa del Sona Mollet hi assistirà l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, la regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, els músics Daria Piltyay i Felipe Mora, i els pares de l’Anna, Marià Villaescusa i Núria Rebull.

Entrades també a la venda per internet

L’edició d’enguany té una novetat destacada. A partir del divendres 27 de setembre a la tarda, les entrades també es podran adquirir per internet a l’adreça https://molletvalles.koobin.com  

La venda presencial continuarà fent-se al Centre Cultural La Marineta, a la plaça de l’Església, 7, també a partir del divendres dia 27 de setembre, de 16 a 20.30 h. El preu de les entrades va dels 5 als 10€.

 

 


Cartell

Document Cartell (189 KB) - pdf

Dossier premsa

Document Dossier premsa (912 KB) - docx

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès