Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

El Sona Mollet converteix la ciutat en la capital del jazz i de la música clàssica

02/10/2019

Cultura

Els dies 4, 5 i 6 d’octubre arriba la 4a edició del Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull, Sona Mollet. Més de 60 músics de tot el món interpretaran jazz, piano i música de cambra al Teatre Can Gomà i al Mercat Vell.

El Centre Cultural La Marineta de Mollet del Vallès va ser l’escenari, ahir al vespre, de la presentació de la nova edició del festival, amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, la regidora de Cultura, Mercè Pérez, i els músics Daria Piltyay (piano) i Felipe Mora (oboè), que actuaran al Sona Mollet 2019.

Josep Monràs va destacar que els intèrprets que actuaran al festival son “joves amb talent, de llarga trajectòria i d’un altíssim reconeixement mundial”, i va afegir que “l’ADN del Sona Mollet és l’amor per a les persones i l’amor per a la música”.

Per la seva banda, Mercè Pérez va subratllar que el Sona Mollet és “un projecte cultural, musical, de nivell mundial amb l’Anna Villaescusa Rebull com a fil conductor”, la pianista molletana que va morir de leucèmia als 25 anys. Pérez va assegurar que per a Mollet “és un orgull comptar amb aquest festival, que dia a dia anem fent més gran”.

La pianista Daria Piltyay, nascuda a Rússia però instal·lada a Barcelona, va afirmar que “és un plaer participar en aquest festival que no només és en homenatge a l’Anna sinó també en honor a la música i a l’amor que sentim cap a la feina que fem”.

Altruisme i solidaritat

Promogut per l’Ajuntament de Mollet del Vallès i els Conservatoris del Liceu i d’Amsterdam, el Sona Mollet va néixer l’any 2016 amb el propòsit de retre homenatge a la jove pianista molletana Anna Villaescusa Rebull.

Es tracta d’un festival solidari que dedica tots els beneficis de la venda d’entrades a la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia, i en què tots els músics, molts dels quals van ser companys i amics de l’Anna Villaescusa, hi participen de manera altruista des de fa quatre anys.

Entrades també a la venda per internet

L’edició d’enguany té una novetat destacada: les entrades també es poden adquirir per internet a l’adreça https://molletvalles.koobin.com 

La venda presencial es continua fent al Centre Cultural La Marineta, a la plaça de l’Església, 7, de 16 a 20.30 h. El preu de les entrades va dels 5 als 10€.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès