Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Acords del Ple municipal del 30 de setembre de 2019

01/10/2019

Actualitat

Resolucions de la sessió plenària del 30 de setembre de 2019

 

Ordre del dia

 

 

 

Aprovació de l'acta de la sessió anterior. S’aprova per unanimitat.

 

Aprovació del Compte General del Pressupost de 2018. S’aprova amb els vots a favor del PSC, Podem i Ciutadans, i amb els vots en contra d’Ara Mollet-ERC-MES, Mollet en Comú i Junts per Catalunya.

 

Aprovació de tres operacions de tresoreria i cancel·lació d'operacions vigents. S’aprova amb els vots a favor del PSC, Podem i Ciutadans, i amb l’abstenció d’Ara Mollet-ERC-MES, Mollet en Comú i Junts per Catalunya.

 

Atorgament d'aval a EMFO. S’aprova amb els vots a favor del PSC, Podem i Ciutadans, i amb l’abstenció d’Ara Mollet-ERC-MES, Mollet en Comú i Junts per Catalunya.

 

Modificació del nomenament del representant municipal al Consorci Besòs Tordera. S’aprova per unanimitat.

 

Ratificació de la resolució d'Alcaldia de data 30 de gener de 2019, en el qual es demanava a la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona la rectificació del seu acord de data 8 de novembre de 2018. S’aprova amb els vots a favor del  PSC, Podem, Ciutadans, Mollet en Comú i Junts per Catalunya, i amb l’abstenció d’Ara Mollet-ERC-MES.

 

Aprovació del resum numèric del Padró Municipal d'habitants a 01-01-2019. S’aprova per unanimitat.

 

Creació d'una comissió d'estudi per modificar les ordenances municipals amb la finalitat de regular l'ús del patinet elèctric a la ciutat. S’aprova per unanimitat.

 

Autorització a l'AMTU per a rebre, a compte de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, els pagaments de l'Autoritat del Transport Metropolità S’aprova per unanimitat.

 

Aprovació de l'acta de delimitació entre els termes municipals de Mollet del Vallès i Palau Solità i Plegamans. S’aprova per unanimitat.

 

Aprovació de l'inici de l'expedient per dur a terme les operacions de delimitació amb el terme municipal de Montmeló. S’aprova per unanimitat.

 

Aprovació del conveni de col·laboració i encàrrec de gestions entre l'Agència d'habitatge de Catalunya i l'Ajuntament de Mollet del Vallès. S’aprova per unanimitat.

 

Aprovació d'una proposta de resposta a Endesa amb relació al deute de les factures energètiques de les famílies vulnerables. S’aprova amb els vots a favor del  PSC, Podem, Mollet en Comú, Junts per Catalunya i d’Ara Mollet-ERC-MES, i amb l’abstenció de Ciutadans.

 

Aprovació d'una proposta de rebuig a la Llei de contractes de serveis a les persones. S’aprova amb els vots a favor del PSC, Mollet en Comú i Podem, amb l’abstenció de Ciutadans, i amb els vots en contra de Junts per Catalunya i d’Ara Mollet-ERC-MES.

 

Aprovació d'una proposta per al compliment de compromisos d'execució de les obres suspeses a l'estació Mollet-St. Fost. S’aprova per unanimitat.

 

Aprovació d'una proposta sobre l'accessibilitat de l'estació de tren de Mollet Sta. Rosa. S’aprova per unanimitat.

 

Aprovació d'una proposta en suport al manifest "Eurovelo 8 pel Vallès Oriental". S’aprova per unanimitat.

 

 

Aprovació d'una proposta sobre els 80 anys de l'assassinat de l'alcalde Fortuny. S’aprova amb els vots a favor del PSC, Podem, Mollet en Comú, Junts per Catalunya i d’Ara Mollet-ERC-MES, i amb l’abstenció de Ciutadans.

 

 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès