Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Apologia de la mala herba, nova intervenció a L’Aparador del Museu Abelló

15/10/2019

Cultura

El proper dijous 24 d’octubre, el Museu Abelló inuagura una nova intervenció a l’espai de L’Aparador. Es tracta del Capítol 3 del cicle Ficcions Urbanes, a cura de Mixité. Apologia de la mala herba, d’Els Nòmades, dialoga sobre un nou concpete de natura urbana, a partir d’un mapa dels espais públics de Mollet del Vallès.

Apologia de la mala herba és la primera proposta expositiva de l’equip multidisciplinari Els Nòmades, format per la il·lustradora Lisbel Gavara (Lisbel Ilustración) i el topògraf Rémi Potriquet (GoNomad). A través de la cartografia i el dibuix, investiguen els processos d'interacció entre l’ésser humà i el seu entorn natural, tant per mitjà del seu impacte ambiental com per la percepció i relació sensorial amb el paisatge. El treball es nodreix de diversos camps d’estudi: urbanisme/paisatgisme, filosofia, psicologia ambiental, biologia i ecologia, amb l’objectiu de crear un espai de diàleg sobre la manera en què habitem, modifiquem i construïm el territori.

La inauguració tindrà lloc el proper dijous 24 d’octubre, a les 19.30 h. Prèviament, el dissabte 19, a les 10 h, s’organitza un itinerari de naturalesa urbana per la ciutat, que sortirà de la pl. Catalunya per recórrer llocs familiars amb una altra mirada i reflexionar sobre el grau de creixement de la vegetació i la seva biodiversitat.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès