Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Terra d’ocells, exposició d’agulles i barrets a La Marineta

15/10/2019

Cultura

El dijous 17 d’octubre, a les 18.30 h, al Centre Cultural La Marineta de Mollet s’inaugurarà aquesta mostra del joier artesà molletà Joan Rovira i de la modista barretera barcelonina Laia Molina Tarruella.

Amb les joies de Joan Rovira en conjunció amb els barrets de Laia Molina Tarruella s’han ajuntat dos enamorats de les seves professions i han compartit un projecte que ha anat agafant forma i harmonia poc a poc.

Rovira, creador d’agulles tan etèries, però alhora robustes i amb ànima, en aquesta ocasió les ha convertit en cossos d’ocell. Molina, amb la seva costura i escultura s’ha encarregat de donar-los ales per volar.

Terra d’ocellsneix com una col·lecció viva i creixent de peces úniques concebudes des de l’art, en format artesania, que es troben per arribar ben lluny i lliures.

El joier artesà i la modista barretera

Joan Rovira va néixer a Mollet l’any 1961. És graduat en Arts Aplicades a l’Escola Massana de Barcelona, en l’especialitat de joieria. Allà va estudiar amb Ramon Puig-Cuyàs, un dels joiers capdavanters de la joieria contemporània europea. Actualment combina la docència amb l’exercici de l’ofici.

Laia Molina Tarruella va néixer a Barcelona l’any 1980. És graduada en Disseny i Patronatge per l’Institut Català de la Moda de Barcelona, i va completar els seus estudis a la Central Saint Martin School de Londres amb joieria, il·lustració de moda i barreteria. Ha format part de l’equip de vestuari de diferents companyies d’espectacle fins a entrar a l’equip del Cirque du Soleil a la seva última etapa de Varekai.


Cartell

Document Cartell (5.3 MB) - jpg

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès