Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Les dades Covid a Mollet segueixen a la baixa mentre més de la meitat de la població major de 16 anys ja ha estat vacunada

21/06/2021

Salut

Un dilluns més, l'Ajuntament de Mollet ha dut a terme la reunió de coordinació en la qual s’ha analitzat l'evolució de la pandèmia a la ciutat, constatant que la gran majoria d’indicadors segueix a la baixa i que les vacunacions també avancen a un ritme notable. Com és habitual, la reunió també ha servit per avaluar el funcionament dels diferents serveis municipals.

Dades Covid  

En  aquests moments, l'índex de rebrot segueix disminuint situant-se en 50. La setmana passada era de 63. Pel que fa a la velocitat de transmissió, està en 0,87.

En referència al nombre de persones ingressades amb Covid a l'Hospital de Mollet són 5, 4 menys que la setmana passada. Cap d’elles es troba a l’UCI. Afortunadament, se segueix sense haver de lamentar cap defunció.   

Les bones notícies també afecten els grups escolars confinats, ja que en aquests moments no n’hi ha cap.

Les vacunacions continuen avançant amb bon ritme. 24.968 persones ja han estat vacunades en primera dosi, el que representa el 55,8% de la població major de 16 anys, i 15.191 ja tenen la pauta completa, és a dir, el 34% de la població.

La Policia Municipal de Mollet ha interposat durant la darrera setmana 10 sancions, majoritàriament per aglomeracions al carrer i/o no mantenir la distància de seguretat i no portar la mascareta.

L’Ajuntament també recorda que segueixen fent-se controls policials amb i sense uniforme per vetllar pel respecte de les mesures de seguretat vigents.

 

3 salut cat 150x207


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès