Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Mollet, commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

23/06/2021

Actualitat

En el dia Internacional de l’Orgull LGTBI, un any més lluirà una pancarta al balcó de l’antic Ajuntament per mostrar el suport del consistori al col·lectiu LGTBIQ+.

Enguany l’Ajuntament de Mollet del Vallès, commemora aquesta diada amb diverses accions de sensibilització vers la població, que tenen a veure a fer difusió sobre les reivindicacions del 28 de juny, mitjançant una pancarta commemorativa a l’edifici de l’antic ajuntament, a la Plaça Prat de la Riba, i també difonent comunicats a les xarxes socials municipals.

MOLLET AMB ORGULL

La regidora de polítiques d’igualtat, Pepi Muñoz, ha declarat que “És important recordar i conmemorar el 28 de juny amb Orgull. Perquè hem avançat molt, però cal continuar el camí per assolir una igualtat real cap a una societat tolerant i en la que cap persona del col·lectiu LGTBI pateixi discriminació i situacions de vulnerabilitat” I ha afegit “El govern municipal condemna totes les actituds de rebuig, de prejudici i d’hostilitat contra lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals.”

El passat mes de març va entrar en funcionament el Servei d’Atenció Integral (SAI) LGBTI per sensibilitzar i oferir informació, suport i recursos donant  resposta a les consultes vinculades a les diversitats sexuals i de gènere del col·lectiu, els seus familiars i professionals que hi tinguin algun vincle.

El Servei s’ofereix de forma presencial els divendres de 10 a 13 h al CIRD Joana Barcala (c. Àngel Guimerà, 11-15). Per sol·licitar el servei cal demanar cita prèvia al telèfon 93 570 77 47, o a través del correu: sailgtbi@molletvalles.cat


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès