Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Balanç de la revetlla de Sant Joan

25/06/2021

Seguretat Ciutadana

Durant la revetlla de Sant Joan a Mollet del Vallès no hi ha hagut incidències importants, més enllà del control de petits incendis.

La Policia Municipal de Mollet ha valorat positivament el desenvolupament de la revetlla de Sant Joan a la ciutat, una revetlla amb menys activitat que altres anys, per la col·laboració i el treball en equip entre tots els cossos d’emergències i pel suport i la feina dels voluntaris de protecció civil. 

Segons dades de la Policia Municipal, durant la celebració es van fer un total de 8 intervencions. Les intervencions es van realitzar per petits incidents que no han causat danys personals a: un contenidor, unes canyes, al parc dels Pinetons davant de l’Hospital, un foc al parc Pau Casals, per una foguera sense autorització, per la crema d’uns palets, per la crema d’un sofà d’un balcó i pel llançament de petards des d’un balcó a la via pública.  

L’Ajuntament de Mollet del Vallès reitera la necessitat que la ciutadania sigui curosa amb l’espai públic i, per tant, evitar els actes incívics i vandàlics als carrers del municipi i agraeix el comportament cívic de la gran majoria de la ciutadania. 

L’ampli dispositiu i la ràpida actuació de la Policia Municipal, els Mossos d’Esquadra, els Bombers i Protecció Civil van evitar mals majors i van permetre que la festa transcorregués amb normalitat.  

Després de totes la nit de Sant Joan els serveis municipals de neteja continuen treballant per deixar-ho tot net.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès