Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Vallès Visió emet un programa especial sobre l’entrega de la Bandera d’Honor amb la que el Consell d’Europa va premiar Mollet

28/06/2021

Actualitat

Vallès Visió emetrà aquest dimecres 30 de juny un programa en el que es farà el lliurament de la Bandera d’Honor que l’any passat va atorgar a Mollet del Vallès el Consell d’Europa. Tradicionalment, l’acte d’entrega es fa presencialment, però aquest any, a causa de la pandèmia, s’ha optat per un format virtual.

En concret, el programa s’emetrà per Vallès Visió el dimecres 30 a les 21 h i a les 23 h. Posteriorment es podrà veure a través del canal de Youtube de l’Ajuntament molletweb.

Segons l’alcalde de Mollet, Josep Monràs “ Des de Mollet sempre hem volgut mirar cap a Europa per aprendre i enriquir-nos i, alhora, per aportar totes les nostres vivències i coneixements. El premi que ens ha atorgat el Consell d’Europa, la Bandera d’Honor, és motiu d’orgull i un reconeixement a tota la tasca que fa anys que vam encetar a Europa.”  

 

Mollet de Valles

 

Antecedents 

L’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa, reunida en la sessió del 19 de maig de 2020, decidia lliurar el premi  de la Bandera d’Honor a Mollet del Vallès per la tasca duta a terme durant l’any 2019 en l’àmbit de les relacions europees i internacionals. 

Creat l’any 1955 per l’Assemblea Parlamentaria del Consell d’Europa a Estrasburg, aquest reconeixement té l’objectiu de premiar a ciutats que promouen l’ideal europeu. El premi s’atorga als municipis que es distingeixen pel seu compromís amb Europa, per les seves activitats d’agermanament, pels seus intercanvis en matèries d’educació, medi ambient, esports, etc, per l’organització d’esdeveniments europeus i per la seva pertinença a xarxes de municipis amb voluntat europeista.

La candidatura presentada per Mollet estava estructurada en quatre àmbits:

  • Activitats amb ciutats agermanades, projectes europeus i esdeveniments internacionals
  • Jornades europees i activitats al voltant del Dia d’Europa
  • Solidaritat internacional
  • Xarxes internacionals

El premi Bandera d’Honor reconeix l’aposta internacional i la clara vocació europeista que s’ha dut a terme per part del consistori de Mollet del Vallès en connivència amb els centres educatius, entitats i organismes de la ciutat.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès