Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Dades Covid a Mollet

28/06/2021

Salut

Un dilluns més, l'Ajuntament de Mollet ha dut a terme la reunió de coordinació en la que s’ha analitzar quina és l'evolució de la pandèmia a la ciutat així com el funcionament dels diferents serveis municipals. Durant la reunió també s’han valorat les noves mesures anti-Covid que han entrat en vigor.

En aquest sentit, i encara que ja no sigui obligatori dur la mascareta als exteriors quan es mantingui la distància d’1,5 metres, es puguin fer trobades de més de 10 persones, o s’hagi reobert part de l’oci nocturn, l’Ajuntament de Mollet segueix fent una crida a la prudència i al sentit comú, ja que s’està comprovant que quan no es compleixen les normes, els indicadors de la pandèmia, que segueix entre nosaltres, pugen.  

Dades Covid  

En aquests moments, l’índex de rebrot està en 57 i la velocitat de retransmissió en 1,41.

En referència al nombre de persones ingressades per la Covid a l’Hospital de Mollet hores d’ara són 4, cap d’elles a l’UCI. Afortunadament, se segueix sense haver de lamentar cap defunció. 

Pel que fa les vacunacions, segueixen a bon ritme. 26.661 persones ja han rebut la primera dosi, el que representa el 59,9% de la població major de 16 anys, i 17.490 ja tenen la pauta completa, el que comporta el 39% de la població major de 16 anys.

Pel que fa les actuacions policials, s’han interposat 10 sancions per incompliment de la normativa Covid.

D’altra banda, la Policia Municipal ha valorat positivament el desenvolupament de la revetlla de Sant Joan, una revetlla amb menys activitat que altres anys i sense incidents remarcables.

En total, durant aquesta revetlla, s’han fet 8 intervencions per petits incidents que no han provocat danys personals. 

 

3 salut cat 150x208


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès