Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Outlet d’estiu a Mollet

30/06/2021

Comerç

Aquest dissabte 3 de juliol, la pista exterior del Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca acollirà un outlet d’estiu amb promocions exclusives i preus inferiors als habituals.

L’outlet, que ha estat iniciativa de l’Ajuntament de Mollet en col·laboració amb   l’Associació de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya (ADHEC), estarà situat a la pista exterior de pavelló d’hoquei de Mollet entre les 10 i les 20.30 h, prenen totes les mesures de seguretat per garantir una bona jornada de compres.

En total, una trentena de parades dels comerços de Mollet, oferiran diferents productes a baix preu com ara roba, sabates, artesania, telefonia, etc.

Segons la regidora de Comerç, Mercè Pérez, “creiem que aquesta serà una bona oportunitat per donar un cop de mà i reactivar el comerç local, un dels molts sectors que ha patit i encara pateix els efectes d’aquesta pandèmia”. La regidora també ha recordat que “des de l’Ajuntament sempre hem defensat i recolzat incentivar la compra de proximitat, i justament ara fa un any, en el pic de la pandèmia, vam posar en marxa la campanya Compra a Mollet, Tria comerç local en col·laboració amb el teixit associatiu i comercial de la ciutat, amb l’objectiu de promocionar i fomentar la compra als establiments comercials i de serveis de Mollet”.   


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès