Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Els principals indicadors Covid es disparen a Mollet

05/07/2021

Salut

Un dilluns més, l'Ajuntament de Mollet ha dut a terme la reunió de coordinació en la que s’ha analitzar diferents temes de ciutat, entre ells també l’evolució Covid. S’ha constatat que, a l’igual del que està passant a la gran majoria de municipis catalans, els indicadors s’han disparat notablement en referència a la setmana anterior.

Dades Covid  

En aquests moments, l’índex de rebrot està en 831, quan la setmana passada era de 57. La velocitat de retransmissió també s’incrementa i se situa en 3,02. La setmana passada era de 1,41.

En referència al nombre de persones ingressades a l’Hospital de Mollet ha augmentat situant-se en 7 persones, 1 d’elles a l’UCI. Afortunadament, se segueix sense haver de lamentar cap defunció. 

Pel que fa les vacunacions, segueixen a bon ritme. 29.567 persones ja han rebut la primera dosi  i 21.143 ja tenen la pauta completa.

Des del punt de vista de les normes Covid, la Policia Municipal segueix vetllant pel seu estricte compliment amb controls amb i sense uniforme.

D’altra banda, la Policia Municipal segueix actuant amb el Pla Estiu reforçant la vigilància i el control a l'espai públic amb diferents campanyes a parcs i places per vetllar, entre d’altres, sobre el consum d’alcohol a la via pública o pel compliment de la normativa sobre animals de companyia.

Així mateix, la Policia Municipal segueix amb les campanyes anuals de seguretat viària en col·laboració amb el Servei Català de Trànsit que, alhora, es coordina amb Mossos d’Esquadra i la resta de policies locals de Catalunya i també la campanya de de control de compliment de la normativa de vmp, especialment patinets elèctrics.

Aquesta setmana el dispositiu se centra en la circulació i ús responsable de les bicicletes al casc urbà.

L’alcalde Josep Monràs ha insistit en demanar “Prudència, prudència i més prudència. Les dades de Covid a la ciutat demostren clarament que la Covid no ha marxat, que està ben present entre nosaltres, així que demano a tothom que extremi les precaucions.”

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès