Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

L’Ajuntament i el CB Mollet presenten el projecte del club per la temporada vinent a la categoria LEB Plata

07/07/2021

Esports

Coincidint amb l’ascens històric a la lliga LEB Plata del Club Bàsquet Mollet, l’Ajuntament i el club han presentat aquest dimarts el projecte per afrontar aquest nou repte. Un projecte que comportarà l’adequació del Pavelló Municipal de Plana Lledó per part de l’Ajuntament i la incorporació de nous patrocinadors

En aquest sentit, l’alcalde i responsable de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Mollet, Josep Monràs, ha parlat “d’un dia històric i d’un projecte de ciutat” mostrant “la total predisposició d’aquest Ajuntament per a contribuir a consolidar aquest nou projecte”

De fet, atesos els requeriments necessaris per formar part de la LEB Plata, l’Ajuntament ja està treballant en l’adequació del Pavelló Municipal de Plana Lledó que consistirà a canviar la pista per una de parquet, incorporar dues cistelles amb peu, dos marcadors nous que obliguen les bases de la competició i millorar l’enllumenat.

Per al president del Club, Carlos Nuez, “és d’agrair l’esforç de l’Ajuntament aquestes darreres setmanes per les gestions fetes amb la Federació Catalana i la Federación Española i, sobretot, per l’adequació del Pavelló amb tots els requeriments que obliguen les bases de la competició”, tot i que “el suport i la complicitat de l’Ajuntament amb el nostre club no és nova. Tenim ben clar que aquest ascens només ha estat possible després d’anar de la mà de l’Ajuntament”. 

Per la seva banda, Josep Monràs ha parlat de la “conjunció de quatre elements que han estat imprescindibles perquè el projecte tiri endavant: equip, el club, els patrocinadors, que han estat a les bones i a les dolentes, afegint i agraint als nous que s’incorporen, i l’Ajuntament, que com be  sabeu, sempre està al costat de les entitats esportives de Mollet”.

Per la temporada vinent, el patrocinador principal serà Recanvis Gaudí, vinculat al club els darrers 15 anys. Així, l’equip competirà sota el nom de “Recambios Gaudí CB Mollet”.

També continuaran donant suport al club l’empresa molletana DM Group i l’empresa MOLDSTOCK amb delegació també a Mollet.  D’altra banda, per aquest nou repte s’incorporen dues firmes més com són FIATC assegurances i l’empresa molletana SHAD del sector de la motocicleta, que serà  patrocinador dels equips femenins del Club Bàsquet Mollet.

Com ha anunciat Carlos Nuez, un altra de les novetats per aquesta temporada serà “una campanya d’abonaments amb preus molt assequibles perquè la ciutat torni a recuperar l’ambient i la il·lusió que va suposar a finals dels anys 70 l’ascens a la primera divisió nacional, màxima categoria estatal aleshores”.  

 

DSC 0566

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès