Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

El termini per a presentar projectes d’emprenedoria social als Premis Eines acaba el 14 de setembre

29/07/2021

Solidaritat i Cooperació

El termini per a presentar projectes d’emprenedoria social a la primera edició dels Premis Eines acaba el 14 de setembre a les 23:59 hores. Hi poden optar programes que treballin per a les persones amb discapacitat, la protecció del medi ambient o el desenvolupament de barris desafavorits, entre d’altres. Els premis estan dotats entre 2.500 i 5.000 euros. És un guardó atorgat per la Càtedra d’Emprenedoria i Innovació Social de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en la qual hi participa l’Ajuntament de Mollet. La cerimònia d’entrega serà el 6 d’octubre a l’Auditori de Sant Cugat del Vallès.

Als Premis Eines s’hi poden presentar organitzacions que hagin posat en marxa projectes emprenedors amb objectius socials. També poden presentar-s’hi projectes que prevegin la creació d’una organització social a curt termini.

Els projectes han de tenir a veure amb la integració al mercat de treball de persones amb discapacitat o aturats, els serveis per a gent gran, el desenvolupament de barris desafavorits, el reciclatge, la protecció del medi ambient o la preservació històrica. La inscripció es pot fer al lloc web dels Premis Eines.

Categories i dotacions econòmiques

Els guardons compten amb tres categories, segons l’àmbit territorial d’actuació dels projectes. El Premi Eines d’àmbit general està dotat amb 5.000 euros i s’entregarà a un projecte que es desenvolupi en un o diversos municipis de Catalunya.

Hi hauran dos premis d’àmbit vallesà, dotats amb 2.500 euros cadascun, que s’entregaran a dos projectes que es desenvolupin al Vallès Oriental o Occidental.

Finalment, hi haurà dos premis d’àmbit local, dotats també amb 2.500 euros cadascun, que hauran d’estar relacionats amb Mollet del Vallès o Sant Cugat del Vallès. 

La càtedra

La Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social de la UAB té com a objectiu el foment i suport a l’emprenedoria i la innovació social amb una major projecció i impacte social de la recerca. Hi participen l’Ajuntament de Mollet del Vallès, l’Ajuntament de Sant Cugat, els consells comarcals del Vallès Oriental i Occidental i la Diputació de Barcelona. 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès