Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

La Policia Municipal de Mollet denuncia a quatre persones per abocaments il·legals a la via pública

19/05/2022

Actualitat

La Policia Municipal de Mollet ha enxampat a quatre persones que estaven llençant una gran quantitat de deixalles i residus en una zona del barri de Lourdes. Donada la importància de l’abocament, la infracció podria considerar-se com a molt greu amb una multa de fins a 3.000 euros.

Els agents van detectar un grup de quatre persones que estaven buidant una furgoneta de grans dimensions amb tot tipus de deixalles. Els agents els van identificar i denunciar per una falta greu a l’Ordenança de Convivència Ciutadana.

L’Ordenança municipal de Convivència Ciutadana tipifica com a infracció greu o molt greu abocar a la via pública tot tipus de productes sòlids, líquids o gasosos sense autorització expressa municipal o fora dels llocs habilitats per a fer-ho.

Durant l’any 2021, la Policia Municipal de Mollet va denunciar 15 infraccions per embrutar la via pública amb diferents tipus d’abocaments sense autorització.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Convivència, Juanjo Baños, ha assegurat que “la Policia Municipal de Mollet actua sempre en benefici de la comunitat davant d’actituds incíviques per millorar la convivència a la ciutat”.

 13 clima cat 150x221


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès