Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Més de 280 alumnes participen a la Fira de Cooperatives Escolars

31/05/2022

Educació

Aquest dimarts 31 de maig més de 280 alumnes de 5è de primària participen a la Fira de Cooperatives Escolars que té lloc a la cantonada entre les rambles Pompeu Fabra i Balmes.

Durant la fira, els escolars posen a la venda els productes creats per les seves cooperatives.

Per desè any, l’Ajuntament de Mollet del Vallès segueix fomentant la transmissió dels valors de l’emprenedoria a l’alumnat de la ciutat a través del programa Cultura Emprenedora a l’Escola amb el que es pretén fomentar la transmissió dels valors de l’emprenedoria als alumnes de les escoles de Mollet del Vallès.

El programa Cultura emprenedora a l’escola està impulsat per la Diputació de Barcelona i Aprendre a emprendre per l’Ajuntament de Mollet, amb la col·laboració d’un conjunt d’ens locals i centres educatius.

Degut a la pandèmia provocada per la Covid, aquesta serà la 8a fira de les cooperatives escolars on participen tots els centres educatius. Tot el i context, des dels centres educatius no van deixar de participar en aquest programa per continuar treballant la cultura emprenedora.

L’alcalde Mollet del Vallès i diputat provincial d’Educació, Josep Monràs, ha destacat la importància del “foment dels valors de l’emprenedoria a l’alumnat, la qual cosa és possible per l’impuls que es fa des de la Diputació de Barcelona”.

Quan finalitzi el procés es decidirà a quina ONG o entitat amb fins socials es destinen els diners recaptats.

 

IMG 20220531 120147

 

DSC 0054

 

4 educacio cat 150x220


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès