Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

L’Ordenança d’administració electrònica entra en vigor a l’Ajuntament

19/03/2012

Comunicació

Aquest mes culmina el procés pel qual l’Ordenança d’administració electrònica ja és vigent a l’Ajuntament de Mollet.

L’Ordenança d’administració electrònica entra en vigor a l’Ajuntament
Quiosc per a tràmits electrònics situat al vestíbul de l'Hospital

Aquesta ordenança, que va ser aprovada pel Ple de l’Ajuntament el passat mes de desembre, ha entrat en vigor després de la seva publicació al Butlletí Oficial de la Província. L’anunci de referència publicat recentment al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya culmina tot el procés i l’Ordenança d’administració electrònica ja és vigent a l’Ajuntament de Mollet.

Aquesta ordenança garanteix un ús efectiu de les eines electròniques per millorar l’actuació administrativa i els serveis que l’Ajuntament té encomanats. A més, vol facilitar la relació amb la ciutadania, les empreses i d’altres administracions públiques i entitats, i, en definitiva, propiciar un millor exercici dels seus drets i deures. L’Ajuntament ha començat a desenvolup ar l'ordenança i s’ha marcat com a prioritats el portal del ciutadà, la seu electrònica i el portal de negocis, que va dirigit específicament al sector empresarial.

Amb aquesta ordenança, l’Ajuntament serà una administració més àgil i moderna que es podrà relacionar amb la ciutadania mitjançant les tecnologies de la informació, fet que suposa un estalvi de temps pel ciutadà i un estalvi de costos per l’Administració. L’Ajuntament preveu augmentar, d’aquesta manera, la seva eficiència amb una reducció del temps en la tramitació així com la millora de l’eficàcia i la qualitat del servei prestat.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès