Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Ana Maria Diaz, membre de la Comissió Permanent de Benestar i Acció Social de la FMC

19/03/2012

Benestar Social

La regidora de Serveis Socials representa a Mollet en la Comissió Permanent de Benestar i Acció Social de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).

La Comissió Permanent de Benestar i Acció Social de la FMC té com a objectiu proposar i analitzar temes específics en matèria social, a més de fer-ne el seguiment i dinamització de les tasques de la Comissió i de la Comissió Tècnica.

Durant la reunió de dijous 22 de març de la Comissió Permanent s’informa de les negociacions que té la FMC amb el Departament de Benestar Social i Família sobre el Contracte Programa 2012-2015. El plantejament inicial que ha fet la Generalitat és mantenir el Contracte Programa per aquest any 2012 tot i que des de la FMC consideren que acceptar aquest manteniment per al 2012 ha d’estar necessàriament condicionat a l’acord en paral·lel dels criteris de millora per a l’horitzó 2015.

La Comissió de Benestar i Acció Social de la FMC centra la seva feina en les temàtiques següents:
• El desplegament de la Llei de Serveis Socials
• El desplegament de la Llei de promoció de l’autonomia personal i atenció a la dependència
• La lluita contra la pobresa i per la inclusió social
• El desplegament de la Llei dels drets i les oportunitats de la infància i l’adolescència.

Per la seva banda, la Comissió Tècnica és l’encarregada, entre d’altres funcions, de fer el seguiment de l’activitat del Departament de Benestar i Acció Social de la Generalitat i detectar i analitzar les necessitats de l’Administració local en matèria de serveis socials.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès