Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Mollet del Vallès, referent en l’àmbit de l’envelliment actiu

07/05/2012

Gent Gran

El proper dimecres, representants del Consell Comarcal del Vallès Oriental visitaran la ciutat per conèixer de primera mà el funcionament del Programa de dinamització per a la gent gran de Mollet, un referent en aquesta àrea dins la comarca.

Mollet del Vallès, referent en l’àmbit de l’envelliment actiu
Jornada esportiva de la gent gran

La Comissió permanent del Consell sectorial de la gent gran del Vallès Oriental, així com tècnics de gent gran de diversos municipis de la comarca, visitaran aquest dimecres la ciutat. La regidora de Gent Gran, Ana María Díaz, juntament amb la Comissió permanent del Consell municipal d’aquest àmbit, els rebrà al Centre de Serveis El Lledoner

L’objectiu de la visita és mostrar el funcionament del Programa de dinamització per a la gent gran que, dins el marc de l’envelliment actiu, s’està portant a terme a la ciutat des de l’any 2002, i que ha esdevingut un referent de bones pràctiques amb gent gran a la comarca.

Durant aquesta visita s’explicaran els objectius del Programa de dinamització i les activitats, cursos i tallers per a gent gran que s’estan portant a terme a Mollet, tant des del punt de vista professional com pel que fa al personal voluntariat. A més, es farà una visita guiada a l’Ateneu Gran i al Centre de Serveis El Lledoner, els dos equipaments per a gent gran on s’està desenvolupant, principalment, aquest programa.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès