Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Comencen les pràctiques del curs de cambrer/a de pisos d’EMFO

08/05/2012

Ocupació

Les participants d’aquest curs inicien les pràctiques en empresa, pràctiques que s’emmarquen dins el programa Formació i Inserció Laboral (FiL).

Comencen les pràctiques del curs de cambrer/a de pisos d’EMFO
Recepció d'hotel

Han començat les pràctiques de cambrera de pisos per posar en pràctica tots els coneixements adquirits durant la formació. Les 21 participants faran les pràctiques a l’Hotel Ibis Mollet, Ibis Montmeló, Ibis Meridiana, Sidorme Granollers, Sidorme Mollet, Hotel Catalan, Hotel Ciutat de Granollers i Hotel Montmeló, entre d’altres.

El programa FIL, Formació i Inserció Laboral, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i l’Ajuntament de Mollet del Vallès, combina formació específica, pautes per a la cerca de feina i pràctiques en empreses. Aquest programa té com a objectiu la inserció dels participants hi es divideix en quatre especialitats:
-  Consergeria/ manteniment d'edificis: inici 17 de setembre fins al 26 de setembre
- Excel·lència en l'atenció al client: inici el 5 de novembre fins el 14 de novembre
- Atenció al client en el sector comerç: iniciat el 23 de desembre de 2012 i finalitzat el 18 de gener amb 21 participants i 4 insercions.
- Cambrera de pisos: iniciat el 16 d’abril, fins al 4 de maig
 
Durant les 60 hores de pràctiques aprendran les funcions bàsiques del dia a dia en un establiment hoteler i aspectes fonamentals per aquesta opció professional com són: la introducció al turisme i l’hostaleria, neteja i manteniment de superfícies, qualitat de servei i atenció al client, i anglès específic per a cambrer/a de pisos.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès