Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Els concerts solidaris a Mollet han recollit prop de 500 quilos d’aliments

08/05/2012

Benestar Social

L’Escola Municipal de Música i la Taula d’Entitats per la Inclusió Social valoren molt positivament la participació ciutadana en els concerts solidaris del passat 5 de maig.

Els concerts solidaris a Mollet han recollit  prop de 500 quilos d’aliments
Concert coral a l'església

 Aquesta iniciativa, organitzada per l’Escola Municipal de Música de Mollet i la Taula d’Entitats per la Inclusió Social, ha servit per recollir 687 productes alimentaris, els quals suposen 467 kg d’aliments que es repartiran entre les persones més necessitades de la ciutat.

Malgrat que el vent va fer la tasca una mica dificultosa per als músics, els concerts varen captar l’atenció dels vianants de la plaça Catalunya durant la tarda de dissabte. A la nit, els cantants varen omplir l’església de Sant Vicenç amb les seves veus, davant d’un públic entregat.
 
La participació voluntària dels alumnes de l’Escola Municipal de Música, els conjunts corals de la ciutat i l’associació sarsuelista de Mollet ha estat una gran mostra de generositat i altruisme per part d’aquestes organitzacions. Així mateix, l’èxit de captació d’aliments anima els organitzadors a repetir l’esdeveniment en una altra ocasió.

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès