Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Josep Monràs presenta les línies econòmiques de Mollet a Can Borrell

09/05/2012

Acció Institucional

L’alcalde va presentar aquesta setmana les línies econòmiques d’acció municipal per a l’any 2012 al Centre Cívic de Can Borrell. Amb aquesta trobada, l’alcalde encetava les trobades als barris que portarà a terme dins el projecte de participació ciutadana Espai 26. Aquestes trobades s’han organitzat amb la clara voluntat de sumar esforços en benefici de la ciutat.

Josep Monràs va presentar el pressupost municipal per aquest any 2012, un pressupost que ha tingut en compte el context actual caracteritzat per la crisi econòmica i es va elaborar seguint els criteris següents: austeritat i contenció absoluta; manteniment dels recursos destinats a Serveis Socials i foment de l’ocupació i de l’activitat econòmica. En aquest sentit, l’alcalde de la ciutat va destacar l’increment en un 15% dels recursos destinats a serveis socials i l’aposta del govern municipal per crear noves activitats econòmiques i generar llocs de treball.

En l’apartat d’inversions, l’alcalde de la ciutat va exposar la reducció considerable de les aportacions previstes per part d’altres administracions i el compromís per continuar amb el desenvolupament de la Llei de barris, tot i l’important endarreriment de la Generalitat en l’aportació de la seva part de finançament. Respecte aquest tema, Josep Monràs va afirmar que “mai s’havien fet tantes inversions al barri de la Plana Lledó com ara”, i va destacar les obres que s’estan portant a terme al carrer Cervantes, la pavimentació del barri de Santa Rosa i la remodelació del cementiri.

Després d’explicar als assistents les línies econòmiques d’acció municipal per aquest any 2012, Josep Monràs, va escoltar les propostes i comentaris dels veïns assistents i posteriorment es van debatre temes tan diversos com la possible supressió del partit judicial de Mollet, les retallades que s’estan produint en sanitat i educació o les gestions que s’estan portant a terme per recuperar la bonificació del peatge de Mollet.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès