Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

L’Ajuntament envia el llistat definitiu de factures a l’Estat

10/05/2012

Economia

L’import del crèdit que es demanarà al Govern central serà aproximadament el mateix que es va aprovar al ple extraordinari del 30 de març.

El Ministeri d’Hisenda va informar favorablement, aquest mes, respecte el pla d’ajust presentat per l’Ajuntament per poder accedir al crèdit de l’Estat i fer front al pagament dels deutes a proveïdors. Ahir, finalitzava el termini per presentar el llistat definitiu de factures pendents de pagament a proveïdors. Així, doncs, els ajuntaments podien, fins el 8 de maig, revisar, rectificar, modificar o incloure noves factures, tal com va marcar el Ministeri d’Hisenda.

En el cas del consistori molletà, a petició d’alguna entitat bancària, s’han incorporat factures de proveïdors endosades, acordades amb l’Ajuntament. Per aquesta raó, l’import final del crèdit que s’ha de formalitzar serà aproximadament el mateix que es va presentar inicialment, uns 14,9 milions d’euros. Tot i això, cal destacar que, del llistat provisional de factures presentat, l’Ajuntament ja ha efectuat pagaments a proveïdors per un import aproximat d’1.340.000 €.

Abans de finalitzar la primera quinzena de maig, segons el Ministeri d’Hisenda, s’haurà de celebrar un ple extraordinari per formalitzar l’operació de crèdit, una operació de la qual, a hores d’ara, resta per determinar el tipus d’interès. Si aquest tipus d’interès supera el 5% molts ajuntaments es poden trobar en una situació molt complicada.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès