Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Abocament a Gallecs

10/05/2012

Recursos humans

El passat mes d’abril es va detectar un abocament a una parcel·la de cultiu de Gallecs que ha provocat diverses queixes.

Tant el Consorci de Gallecs, com l’Ajuntament de Mollet, que en forma part, van efectuar les gestions oportunes per tal d’aclarir els fets i confirmar si l’abocament era il·legal. Actualment s’està pendent de l’informe dels agents rurals per tal de comprovar si s’ha produït alguna irregularitat.

L’abocament que es va detectar a Gallecs es va produir a una parcel·la de cultiu que no forma part de la zona de cultiu d’agricultura ecològica. Aquest abocament va provocar moltes queixes ja que desprenia un tipus d’olor molt desagradable.

Arrel d’aquestes queixes, el Consorci de Gallecs va demanar al pagès que cultiva la parcel·la afectada una explicació dels fets i que presentés l’autorització que es requereix per abonar amb el compost de residu orgànic urbà i els purins utilitzats.

El Consorci de Gallecs ha recopilat tota aquesta informació que ha posat en coneixement dels agents rurals del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya. Actualment estan analitzat aquesta informació i preparen un informe que dictaminarà si s’ha comès alguna irregularitat.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès