Català | Castellano RSS

Ravensburg

El dissabte 22 d'abril de 2017 va tenir lloc a l'Ajuntament de Mollet del Vallès  l'acte solemne de signatura de l'agermanament entre les ciutats de Mollet i Ravensburg. Aquest vincle entre les dues ciutats va ser ratificat per l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, i l'alcalde de Ravensburg, Daniel Rapp, en un acte al que també hi van assistir delegacions de Rivoli i Montélimar.

El compromís es feia efectiu després que a l'octubre de 2016, l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, i el regidor de projectes Europeus i Agermanaments, Raúl Broto, viatgessin a la ciutat alemanya per enfortir el lligam entre les dues ciutats i establir les bases d'aquest agermanament.

Mollet i Ravensburg ja feia temps que mantenien una estreta relació, especialment amb els intercanvis que s'han fet, entre d'altres, amb les escoles de música, amb el programa Erasmus + o amb l'IES Gallecs. A partir de la signatura d'agermanament, es mantindran i ampliaran aquests intercanvis.

L'acord també comportarà fomentar i ampliar la col·laboració especialment en els àmbits de joventut, educació, esport, cultura, treball i economia així com promoure el contacte, sobretot pel que fa les trobades de joves i, alhora, fomentar la consciència europea.

Ravensburg és una ciutat alemanya que pertany a l'estat federal de Waden-Buttemberg, una de les regions més potents d'Europa. Té 49.327 habitants i se la coneix com la ciutat de les torres per la gran quantitat de torres medievals que hi ha en el seu casc urbà.

Notícies relacionades i vídeo de l'agermanament 

https://bit.ly/2JDvaZU

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès