Català | Castellano RSS

Fira't a Gallecs

La tardor és temps de fires a Gallecs. Sota el reclam de "Fira't a Gallecs", el Consorci de l'Espai Rural i l'Associació Agroecològica de Gallecs organitzen diferents fires: la Fira de la biodiversitat agrícola (setembre), la Fira de l'espelta (octubre), i la Fira de la mongeta del ganxet (novembre).
 
A cada una de les fires, que se celebren en diumenge al matí, hi trobareu parades de venda de productes, visites guiades, activitats d'animació infantil, com conta-contes i tallers, i un tastet de productes on l'ingredient principal és el protagonista de cada fira (l'espelta, la mongeta o el pollastre de Nadal).
 

Calçotada popular

Durant el mes de març, el Consorci i els veïns de l'espai rural organitzen una calçotada popular per degustar els calçots que es conreen als camps de Gallecs. La festa se celebra al pla de davant de l'Església de Santa Maria i el menú també inclou altres productes de Gallecs, com la mongeta del ganxet i la coca de Sant Galdric.

Festa Major de Gallecs

Se celebra a l'entorn de Sant Jaume, el 25 de juliol, i compta amb activitats de caire tradicional, infantil i musical. El Consorci i l'Associació de Veïns col·laboren per recuperar la tradició de la festa, com el sopar de germanor a la plaça de l'Església, amb el tradicional rostit de pollastre de Festa Major cuinat per diferents famílies de Gallecs. 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès