Català | Castellano RSS
L'Ajuntament L'alcalde Salutació de l’alcalde Josep Monràs

Salutació

salutacio alcalde594x277

En nom de la Corporació i de la ciutat que represento, us dono la benvinguda al web de l’Ajuntament i, per extensió, a Mollet del Vallès.
 
Em plau saludar-vos des d’aquestes pàgines i posar a la vostra disposició un web renovat, dinàmic, funcional, amb un disseny modern, que posa en joc totes les prestacions que les noves tecnologies ens ofereixen per donar el màxim de servei possible a totes les persones que hi accediu.
 
És un web de múltiples prestacions i divers, ja que dóna resposta a diverses necessitats i motivacions: des del compliment dels requeriments que la llei ens exigeix com a administració electrònica, amb l’Oficina Virtual, fins a a la utilització generosa d’eines multimèdies, que ens faran molt més agradable la consulta i ens il·lustraran molt millor tota la informació sobre l’Ajuntament i la ciutat.
 
És un web pensat per a tota la ciutadania de Mollet, que abasta també totes les persones del Baix Vallès, que tenen a Mollet una capital de serveis i comerç. Un web per a les persones d’arreu del món

que volen saber de nosaltres o que volen trobar informació necessària per visitar-nos o per fer unes determinades gestions.
 
Mollet del Vallès és en aquestes planes. Volem que el web us sigui útil, tan útil com pot ser-ho un ajuntament virtual davant de les persones que han d’acudir a l’administració per a qualsevol assumpte. I també volem reflectir de manera fidel, a través del que us expliquem en forma de text, foto o audiovisual, allò que som, una ciutat acollidora i amb identitat pròpia.
 
Aquí teniu una porta oberta a l’Ajuntament, una línia de comunicació constant amb tots els serveis i amb mi mateix. Amb aquesta eina, que ens fa el món tan petit però que és sempre un  repte comunicatiu, volem continuar sent més que mai una administració propera, representant d’una organització municipal atenta i eficaç. 
 
Josep Monràs i Galindo
Alcalde de Mollet del Vallès

 

 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès