Català | Castellano RSS

L'alcalde

alcalde

Josep Monràs i Galindo va néixer a Mollet del Vallès l'any 1960. Es va llicenciar en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i va fer després formació de postgrau en desenvolupament local.
Des de molt jove va treballar en diferents col·legis de Mollet com a responsable d'esports, a més d’entrenar diversos equips en edat escolar, especialment de bàsquet, ja que és entrenador amb titulació nacional.
 
Des de l’any 1984 fins al 1992 va exercir com a docent a l’Escola Sant Gervasi, on a més de responsable del Departament d’Esports, també va ser cap del Departament de Psicologia, director de BUP i membre del Consell Rector.
 
Amb motiu de la nominació de Mollet com a subseu olímpica i paralímpica en els Jocs Olímpics de 1992, va ser el responsable de la coordinació dels voluntaris de la ciutat i director de l’equip olímpic de la subseu Mollet 92.
 
Des de l'any 1991 és regidor d'Esports de l'Ajuntament, i també ha estat responsable de les àrees de Promoció Econòmica, Comerç, Ocupació i Hisenda i de Serveis Personals.
 
Fou escollit alcalde de Mollet del Vallès el 10 de gener de 2004 i reelegit el 16 de juny de 2007 i l'11 de juny de 2011. El 19 de juliol de 2007 va ser nomenat diputat provincial i responsable de l'àrea d'esports de la Diputació de Barcelona. Arran de les últimes eleccions municipals, el maig del 2015, ha estat novament reelegit alcalde en la sessió constituent  del 13 de juny de 2015. També ha estat designat per tercera vegada diputat provincial, en representació del Vallès Oriental, a la Diputació de Barcelona.
 
Compagina l'alcaldia amb diverses responsabilitats en el món de l'esport, ja que és president del Consell Esportiu del Vallès Oriental, vicepresident de la Unió de Consells Esportius de Catalunya i membre el Consell Català de l'Esport.
 
És membre de la Comisión de Deportes de la Federación Española de Municipios y Provincias.
 
Forma part de la comissió executiva local del PSC de Mollet i és membre del Consell Nacional del PSC i n'és el delegat nacional d'Esports.
 
Per concertar una visita amb l'alcalde, cal demanar visita prèvia per telèfon 93 571 95 00, adreçant-vos personalment a la Casa de la Vila (matí i tarda), o fer el tràmit a través de l'Oficina Virtual.

 
Escriu a l'alcalde

Accedir

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès