Català | Castellano RSS

Consell de Ciutat

 

DibuixMembresConsellCiutatIII

 

El Consell de Ciutat és el màxim òrgan participatiu del municipi, previst al Reglament de Participació Ciutadana. Va ser aprovat per unanimitat de tots els grups municipals i està format per representants dels grup municipal, teixit associatiu de la ciutat, organitzacions sindicals, professionals i empresarials; i persones  d'especial rellevància.

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, presidirà el Consell de Ciutat que es reuneix un mínim de dues vegades l'any. Les funcions principals que té el Consell de Ciutat són debatre els plans d'actuació generals i emetre informes en matèria de desenvolupament econòmic, local, planificació estratègica de la ciutat i grans projectes urbans. També podrà assessorar el govern, proposar estudis i promoure el debat sobre temes d'interès ciutadà. Des de desembre de 2019 està en funcionament el III Consell de Ciutat, que fa les seves sessions de treball i debat participatiu a diversos espais municipals molletans.

Per fer qualsevol consulta o interessar-vos pels processos oberts i la feina del Consell de Ciutat, en podeu contactar a través del seu secretariat: conselldeciutat@molletvalles.cat o directament a través de l'Ajuntament de Mollet del Vallès (Plaça Major, 1 o telèfon 93 5719500).

 

 

 

 

 

 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès