RSS

Decidim

Sin titulo325

 

La ciutadania decidirà projectes a Mollet

L’Ajuntament de Mollet ha obert des de del 17 de desembre de 2021 l’eina Decidim de participació ciutadana, per la qual cosa la ciutadania serà partícip dels projectes. El primer d’ells és el civisme.

Per a participar-hi, cal registrar-se a través del web Decidim (https://participa311-mollet.diba.cat). Així mateix, la ciutadania interessada pot optar per apuntar-se a rebre noves accions.

Tots els projectes consten de quatre fases: informació, fer propostes, retorn de les propostes i seguiment.

El civisme és el primer de tots d’aquesta nova etapa de finals d’enguany. L’Ajuntament obrirà més participacions ciutadanes. Per exemple, a partir de l’1 de gener de 2022 estarà obert el Pla Local d’Infància i Adolescència, al qual es podran fer propostes.

El regidor de Participació, Raúl Broto, ha volgut "animar a la ciutadania de Mollet a participar en aquests processos i formar part de la presa de decisions, ja que l'objectiu final és construir una ciutat millor entre tots i totes".   

Durant el primer trimestre també s’obrirà la participació de la ciutadania sobre mobilitat, entre d’altres que s’aniran comunicant a les persones inscrites.

 

Inscriu-te i participa clicant la imatge

d.decidim def

 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès