Català | Castellano RSS

Webs d'interès

Associació de caire federatiu formada per més de 120 centres i instituts d'estudis o altres entitats similars que tenen com a objectiu l'estudi, la promoció, la divulgació, la difusió i la defensa del patrimoni del territori on desenvolupin llur activitat, i que utilitzen el català com a llengua d'expressió i comunicació. 
 
Fundació Privada dels Centres d'Estudis de Parla Catalana.
 
Associació sense ànim de lucre que té com a finalitat principal la recerca, conservació, estudi i divulgació del llegat històric de Montmeló en totes les seves vessants.
 
Associació de Montornès del Vallès que promou la divulgació del coneixement, la recerca vinculada al poble i la realització d'activitats culturals en l'àmbit de les arts, les ciències socials, les ciències pures i la tecnologia, entre d'altres.
 
Té per finalitat promoure, fomentar, donar suport i col·laborar en tota mena de projectes o estudis aplicables en l'aprofundiment i el debat sobre la democràcia.
 
El Museu Abelló-Fundació Municipal d'Art sorgeix de la donació que la família del pintor Joan Abelló va fer a l'Ajuntament de Mollet del Vallès. Compta amb un important fons d'art on destaquen les col·leccions de pintura i escultura catalana dels segles XIX i XX, les talles romàniques i barroques, així com les col·leccions d'art asiàtic, art negre, indumentària, tauromàquia, mobiliari, porcellana i vidre. 
 
És un repositori cooperatiu des del que es poden consultar, en accés obert, els articles a text complet de revistes científiques, culturals i erudites catalanes.
 
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès